Schrijf je in voor de introductieweken van het WWSV Talent Team

Waag je kans!

Om jeugdige talenten de gelegenheid te geven om te ervaren wat het is om lid te zijn van het WWSV Talent Team in de Laser 4.7 of de Laser Radial organiseren we 2 introductieweken!

Je kan kiezen uit 2 onderdelen:

 • Programma onderdeel 1:
  Plaats: Nieuwpoort en Oostende
  Data: van zaterdag 24 augustus t/m 30 augustus in Nieuwpoort training en aansluitend op 31 augustus en 1 september coaching en deelname aan de OBK in Oostende.
  Vervoer: vervoer van Nieuwpoort naar Oostende is inbegrepen
 • Programma onderdeel 2:
  Plaats: Medemblik
  Data: van donderdagavond 19 september t/m zondag 29 september.
  Coaching en deelname aan het ONK op 20, 21 en 22 september.
  Training van 23 t/m 27 september
  Coaching en deelname aan U4 op 28 en 29 september
  Vervoer: Op donderdag 19 september om 16:00 uur verzamelen in Gent. Iedereen rijdt daarna samen van Gent naar Medemblik. Op zondagavond 29 september komen we gezamenlijk terug in Gent.

  Boten: wie een eigen Laser 4.7 of Laser Radial heeft brengt deze mee. In alle andere gevallen gaan we proberen om te helpen met het vinden van een geschikte boot.

  Kosten

 • voor onderdeel 1: 150 Euro per deelnemer. (inclusief coaching, overnachting en eten) Als deelnemer moet je zelf inschrijven voor het OBK in Oostende. Transport van Nieuwpoort naar Oostende is inbegrepen.
 • Kosten voor onderdeel 2: 150 Euro per deelnemer. (inclusief coaching, overnachting en eten) Als deelnemer moet je zelf inschrijven voor het ONK en de U4 in Medemblik. Transport van Gent naar Medemblik is inbegrepen.
 • Voor beide onderdelen betaal je 250 euro.

Extra!
Elke deelnemer wordt bovendien -volledig gratis- fysiek getest bij Energy Lab in Gent en krijgt daar een rapportage van.

OPGELET : plaatsen zijn beperkt + er volgt nog een selectie na de aanmelding.

Voorlichtingsavond in het huis van de sport Gent:

Op zaterdag 22 juni zullen we om 17: 00 uur een voorlichtingsavond organiseren. Daar zullen ook zeilers uit het Talent Team en enkele ouders bij aanwezig zijn. Jullie kunnen dan alle vragen stellen. Broodmaaltijd wordt geserveerd.
Laat in onderstaand aanmeldingsformulier weten of je al dan niet aanwezig zal zijn!

-Locatie : Zuiderlaan 13 Gent-